Kedves Vásárlóink

Áruházunkban a vásárlás lehetősége regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, ne felejtsen el regisztrálni, mielőtt rendelését elküldi.

A regisztráció során megadott adatokat harmadik személy részére nem adjuk át. Kivételt képez ez alól az aktuális szállító cég, mely részére a kézbesítéshez elengedhetetlenül szükséges adatok minden esetben átadásra kerülnek a szállítás során.

A rendelés véglegesítésének feltétele, a jelen felhasználási feltételek elfogadása.

 

Amennyiben termékünk mellett több méret, vagy színválaszték van feltüntetve, és nincs mellette legördülő választási lehetőség, akkor a "Fizetés" menüpont "Cím" mezője alatt levő "Üzenet" rovatban szíveskedjenek beírni a kívánt méretet vagy színt.


Személyes átvétel, találkozó telefonon, vagy E-mail ben történt előre egyeztetés után lehetséges.

A népviseleti, és próba ruhákat az Önök megrendelésére, a kért méretek alapján készítjük.

A kért terméket készletből történő értékesítés esetén, a megrendelés beérkezését követő 48-72 órán belül postázzuk. (Készleten lévő termékek kategória)

Megrendelésre készülő termékek kategóriából történő rendelés esetén  a terméket az Ön rendelése alapján, a megadott méretek szerint, és a kiválasztott anyagból, a rendelések beérkezési sorrendjében készítjük el. (Egyedi megrendelés)

Az elkészítéshez szükséges idő a rendelések mennyiségétől, és a kért terméktől függ. (Egy lányka blúz elkészítése kevesebb időt vesz igénybe mint egy magyaros mellény, vagy egy komplett Dél-alföldi viselet elkészítése.)

(Kisebb, néhány darabos, egyszerű termék rendelése esetén, pl. próbaszoknya, lányka blúz, pörgős szoknya, kötény stb. az egyedi rendelésekre általánosan megadott határidőtől eltérően 3-14 nap.)

Egyedi megrendelések esetén a vállalt szállítási határidő 7-90 nap,
amely a megrendelések mennyiségétől, és a beérkezés sorrendjétől függően tovább változhat, és elsősorban a komplett viseletekre, vagy a díszesebb, nagyobb munkaigényű termékekre vonatkozik.

Sürgősségi megrendelést kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban történő személyes átvétel esetén tudunk teljesíteni!

Amennyiben egy fix adott időpontra van szüksége a ruhára, kérjük a megrendelés előtt telefonon egyeztessen velünk.

Az áru ellenértékét banki átutalással történő előre fizetéssel, azonnali bankkártyás fizetéssel a PayPal segítségével, vagy utánvét útján egyenlíthetik ki.

Banki átutalás esetén a raktáron lévő árut, az ellenértékének beérkezését követő munkanapon adjuk postára, rendelhető, és egyedi termék esetén pedig a fent közölt szállítási határidők érvényesek ez esetben is.

PayPal fizetés esetén a pénz azonnal megérkezik számlánkra, és a rendelés státusza egyidejűleg "fizetett" - re változik. Ezzel rövidebbé válik az átfutási idő a rendelés, és a fizetés között. A szállításra a banki utalásos módnál közölt határidők érvényesek.

 

Postai utánvéttel történő rendelés esetén kizárólag posta csomagként küldjük az árut, így a szállítási költség a mindenkori postai csomagdíjnak megfelelően alakul, mely a rendelés véglegesítése során az opcionálisan választható szállítási módoknál látható.

 

Nagyobb számú rendelés egyidőben történő beérkezése esetén, a rendelések feldolgozása időrendi sorrendben történik, de az előre fizett csomagok elsőbbséget élveznek a kézbesítés során.


A posta hibájából történt esetleges késés miatt felelősséget nem vállalunk.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.