Kedves Vásárlóink!

 

A megrendelt árut az EU területén postai úton juttatjuk el önökhöz.

Személyes átvétel, találkozó kivételes esetben telefonon, vagy E-mail ben történt előre egyeztetés után lehetséges.

A kért terméket raktárkészletből történő értékesítés esetén, a megrendelés beérkezését követő 48-72 órán belül postára adjuk. (készleten lévő termékek kategória)

Megrendelésre készülő termékek kategóriából történő rendelés esetén  a terméket az Ön rendelése alapján, a megadott méretek szerint, és a kiválasztott anyagból, a rendelések beérkezési sorrendjében készítjük el. (Egyedi megrendelés)

Az elkészítéshez szükséges idő a rendelések mennyiségétől, és a kért terméktől függ. (Egy lányka blúz elkészítése kevesebb időt vesz igénybe mint egy magyaros mellény, vagy egy komplett Dél-alföldi viselet elkészítése.)

(Kisebb, néhány darabos, egyszerű termék rendelése esetén, pl. próbaszoknya, lányka blúz, pörgős szoknya, kötény stb. az egyedi rendelésekre általánosan megadott határidőtől eltérően 3-14 nap.)

Egyedi megrendelések esetén a vállalt szállítási határidő 7-90 nap,
amely a megrendelések mennyiségétől, és a beérkezés sorrendjétől függően tovább változhat, és elsősorban a komplett viseletekre, vagy a díszesebb, nagyobb munkaigényű termékekre vonatkozik. Sürgősségi megrendelést kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban történő személyes átvétel esetén tudunk teljesíteni!

Amennyiben egy fix adott időpontra van szüksége a ruhára, kérjük a megrendelés előtt telefonon egyeztessen velünk.

Az áru ellenértékét banki átutalással történő előre fizetéssel, azonnali bankkártyás fizetéssel a PayPal segítségével, vagy utánvét útján egyenlíthetik ki..

Banki átutalás esetén az árut, az ellenértékének beérkezését követő munkanapon indítjuk.

PayPal fizetés esetén a pénz azonnal megérkezik számlánkra, és a rendelés státusza egyidejűleg "fizetett" - re változik. Ezzel rövidebbé válik az átfutási idő a rendelés, és a fizetés között. A szállításra a banki utalásos módnál közölt határidők érvényesek. .

 

Postai utánvéttel történő rendelés esetén kizárólag posta csomagként küldjük az árut, így a szállítási költség a mindenkori postai csomagdíjnak megfelelően alakul, mely a rendelés véglegesítése során az opcionálisan választható szállítási módoknál látható.

 


A posta hibájából történt esetleges késés miatt felelősséget nem vállalunk.